Italco ДОKОСНИ ЧУДЕСАТА НА ПРИРОДАТА...


ИТАЛКО ЕООД е създадена в началото на 90-те и след период на инвестиране и динамично развитие се превръща в една от фирмите с водещо значение в сектора на декоративните скални материали.
Наред със задоволяването на вътрешния пазар, фирмата задълбочи присъствието си и на международния пазар.
Фабриката се специализира в производството и продажбата, както на обработени, така и на необработени материали, с тенденция за разширяване на дейността в посока собствена добивна дейност.
Ние предлагаме, както богат избор от гранитни, мраморни, варовикови материали и технически гранит, така и опита в поемането на големи проекти.
Ние смятаме, че всеки проект има своите предизвикателства и затова се стремим към най-добрите индивидуални решения, като търсим различното комбиниране на цветове, размери и всички други характеристики на камъка.
Екипът на фирмата е отдаден на мисията да осигури на своите клиенти професионално и изцяло персонално обслужване на всеки етап от проекта.
Складът на фабриката предлага незабавна доставка на плочи и слабове с голямо разнообразие от видове, нюанси и дебелини.
Целта ни е да подпомогнем Вашия стремеж към постигане на художествените, функционалните и финансовите задачи на проекта.
Динамичното развитие е базирано на непрекъснато проучване на нови материали, специализиран и добре обучен персонал и инвестиране в най-добрите, модерни технологии.

Italco Italco Italco